19.12.2019 г., 10:16 ч.

Тръгнах си 

  Поезия » Любовна
417 2 0

Тръгнах си

 

Аз си тръгнах. Тъй поиска ти!

Но във мене болката остана.

Нямаше в очите ти сълзи.

Беше краят. Не за мен, за двама!

 

Сигурно така е най-добре?

Зная, че ще бъдеш ти щастлива!

Не е камък моето сърце

и не знаеш колко ме убива

 

твоята очаквана любов!

Търсех я и в нощите и в дните!

Исках теб! На всичко бях готов!

Ала ти дори не ме попита!

 

Късно е! Това го знам! Сега

нищо аз не искам от съдбата!

Може би награда е това?

Или пък жестока е отплата?

 

Следвай своя път! Напред върви!

Миналото нека да забравим!

Аз ли? Гоня своите мечти!

И напред и аз ще продължавам!

 

18.12-2019 .

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??