13.02.2010 г., 11:20 ч.

Тръгни си 

  Поезия » Любовна
652 0 1

Тръгни си и не се обръщай,

знай, път нямаш за насам,

спомените си не връщай,

ти си вече сам.

 

Сърцето ми недей да разтуптяваш,

то вече няма да тупти,

пулса ми недей да ускоряваш,

душата ми крещи.

 

Тръгни си ти, не се обръщай,

не ми припомняй за отминалите дни

и никога не се завръщай,

всичко в мене ти уби.

 

Последно сбогом недей ми казва,

няма смисъл от това,

ти себе си недей унижава,

просто ме пусни на свобода.

© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??