23.10.2018 г., 0:57 ч.

Тръгни си 

  Поезия
804 0 2

Тръгни си и не се обръщай.
Тръгни си и кажи ми сбогом.
Тръгни си и не се опитвай пак да ме докоснеш
С устните ти, от които се нуждая.
С очите ти, за които тайно си мечтая.
С ръцете ти, в които вечно твоя ще остана.
Само за едно тръгни си ми остана сила,
Ала и след него се надявам да се върнеш.

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??