28.11.2005 г., 16:24 ч.

Тръгвай... 

  Поезия
977 0 4

Надежди,мечти,копнежи-ти пропиля...

Ограби моята душа.

Всичко дадох,всичко взе

и в нощта остави ме да плача като мъничко дете.

Любовта ни заличи,

заради хиляди лъжи.

Знам ще дойде ден искреността ми ще възцари...

Защо повярва на измамните очи

?

Ще съжаляваш за заблудата горчива,

но късно ще е...

Ти погуби нашата любов красива.

Хайде тръгвай си,върви!

Няма да те моля!

Нека тя да бъде твоя...

Не поглеждай в моите очи.

Грешница съм за теб нали

?!

Тръгвай!Всичко свърши...

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не мисля вече за връщане на зад
  • не се обръюай назад Гери...ти си избрала правилното за себе си!
  • Страхотно е ..много ми хареса и ме докосна..
  • много е силно и хубаво гери... дори и тя да е негова ти винаги ще си в сарцето му сигорна съм!!! целувчица ти пращам
Предложения
: ??:??