18.04.2020 г., 17:13 ч.

Тръгвай 

  Поезия
443 1 0

Тръгвай си! Веднага щом усетиш наближаващия финал.
Тръгвай си! Няма нужда да търпиш поредния скандал.
Тръгвай си, щом не виждаш в ближния искрата в очите.
Тръгвай си, докато са още отворени вратите.
Тръгвай и не си го причинявай, нечии комплекси да търпиш.
Тръгвай и главата вдигай горе, макар душевно да кървиш.
Разбирам, че е трудно да си тръгнеш, но ти знаеш, че е за добро.
По-добре да бъдеш сам, отколкото да сипват върху тебе зло.
 

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??