5.01.2008 г., 6:40 ч.

Тръгвай си... 

  Поезия » Любовна
758 0 5

Тръгвай си и проклет бъди,

 

хайде - давай, по пътя си върви.

 

Бягай, махай се и забрави,

 

че тук някой за тебе ще скърби.

 

Продължавай, без да се обръщаш,

 

дори и не помисляй да се връщаш.

 

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??