24.01.2010 г., 18:21 ч.

Тръгвам си 

  Поезия » Любовна
970 0 5

        Тръгвам си

Да си тръгна аз ти обещах,

но това така и не разбрах - 

защо отивах си, не знам,

какво ли търсех пак натам?

До мен стоеше само ти

и празните четири стени.

До тях стоях и аз, нали?..

Но тръгвах, тичах,  заминавах...

и любов аз този път не обещавах.

Защото убил я беше ти,

между тези празни четири стени.

© Виктория Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??