17.06.2017 г., 12:32 ч.

Тръгвам си 

  Поезия » Любовна
418 1 3

            Тръгвам си

 

Тръгвам си. Така поиска ти.

Може би без мен ще си щастлива?

С някой друг дано ти провърви!

Вечер някой друг ще те приспива!

 

Сутрин ще те буди със кафе,

ще целуне твоите клепачи!

А самотно моето сърце

някъде далеч от теб ще плаче!

 

Не! Обидата не ми тежи,

но без тебе празна е душата!

Всичко с времето ще преболи

но не ще да преболи лъжата!

 

Винаги ще те обичам, знай!

В мислите си аз ще те прегръщам!

Ти на любовта ни сложи край

и сега сълзите си преглъщам!

 

Тежко е когато любовта

си остане тъй, несподелена

и останеш сам-самин в нощта!

Най-самотен в цялата вселена!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??