2.11.2019 г., 7:45 ч.

Тръгвам си оттук 

  Поезия » Друга
357 0 0

Мисля си за теб,
плача през нощта.
Мислите са лед...
Как да го стопя?

Ти ме възроди,
даде ми крила –
в слънчевите дни
с тях да полетя.

Твоя бях, нали?
Твоето сърце...
В радост и беди...
Твоето врабче...

Вече съм сама –
слаба като звук.
Утре – през деня,
тръгвам си оттук.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??