15.01.2020 г., 11:21 ч.

Тръгваш ли? 

  Поезия » Свободен стих
950 0 0

Тръгваш ли?

Ще те изпратя!

Не, не ми е тъжно,

ти върви, върви!

За мене няма страшно -

аз от радост плача,

и няма да ти кажа "Остани!"

 

Лети към дръзки хоризонти,

запалвай с думи нов живот.

Но не забравяй -

аз тук ще съм

и все ще чакам

на този кротък пристан.

Май че казват му "Любов".

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??