10.10.2004 г., 11:36 ч.

Тръгваш си 

  Поезия
1449 0 3
Тръгваш си,като за последно сбогом

Тръгваш си,немога да те върна.
губяте в нощта потънала във мрак
и животът спира в този миг.
Всичко бе до тук,всичко свърши и изчезна.

дори за сбогом,ти недей се връща,
сърцето мъртво е без тебе разбери.
сълзи ще падат  в мрака,
леда от болка те ще разтопят във мен,
но усмивката едва ли ще се върне някои ден...

Ще плача всичко да се върне,
ще крещтя на глас "Обичам те".
Но моя глас не ще ти чуеш, 
далеч е виаги от тебе той!      






© МаГи Ст Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така и стана хахахах след време,но какжо да се пражи Любов и тфа е 10х Мимее
  • кой знае може и да чуе
  • Значи ще му крещиш на човека: "Обичетириам те" и мислиш, че ще те разбере? По добре му викай "Обичам те" - по голям шанс имаш.
Предложения
: ??:??