28.08.2018 г., 23:36 ч.

Тръпка 

  Поезия
520 0 0

Усещам силна тръпка по цялото тяло, 

щом до мен застанеш ти, 

толкова зашеметяващо действаш ми,

като погледна твоите красиви очи. 

 

През призмата на любовта поглеждам, 

знам, че на света единствен си за мен, 

към теб бавно се навеждам, 

ще те обичам, без да спра, всеки ден. 

 

Когато твоята ръка допрях, 

твоя мил поглед съзрях, 

изпълнен с нежност и копнеж, 

изгарящ като горяща свещ. 

 

Мой бъди, завинаги, остани, 

пред каквато и съдба да се изправим, 

силно ти ме прегърни, 

и никога няма да те изоставя. 

 

© Kristin Kostova Всички права запазени

Стихотворение за силна любов. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??