27.04.2023 г., 23:19 ч.

Тук 

  Поезия
109 0 0

Ние само минаваме

през момента живот.

 

За повечето грозно бунище,

за други цветен калейдоскоп.

 

Препускаме невнимателни...

обсебени от егоизъм...

 

Срещаме своя изкупителен миг

и заплащаме своя цинизъм.

 

Цената, различна е...

Понякога нереално висока

 

Всичко материално...

запраща ни в друга посока.

 

Оставаме голи, оставаме празни

лишени от чувства и мисли омразни.

 

Не разбрали причината да съществуваме тук,

ни връщат обратно..., за хиляден път.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??