16.12.2008 г., 20:35 ч.

Тук 

  Поезия » Друга
687 0 1

          Тук

Затвореният кръг обърква.

Не знаеш изток, запад, север, юг.

Не знаеш накъде да тръгнеш,

защото все си тук.

 

В затворения кръг се движиш

без посока, кръга направил,

се връщаш пак, отново тук.

Та ти си все тук.

(Писано: 4.06.1992г.)

© Величка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това ми напомня на края на "Дервишово семе".Много хубаво написано,харесвами.С малко думи е описано много
Предложения
: ??:??