Тук
Затвореният кръг обърква.
Не знаеш изток, запад, север, юг.
Не знаеш накъде да тръгнеш,
защото все си тук.
В затворения кръг се движиш
без посока, кръга направил,
се връщаш пак, отново тук.
Та ти си все тук.
(Писано: 4.06.1992г.)
© Величка Василева All rights reserved.