7.06.2007 г., 9:36 ч.

Тук ще съм 

  Поезия
865 0 5
Сини пеперуди в мен летят!
Нищо че вали...
Навън е лято!
Капките дъждовни в мен блестят.
Тук ще съм,
повярвай ми,
когато
слънцето през облаците стрелне
най-прекрасните лъчи от мед!
Тук ще съм.
Ще чакам да ме вземеш,
мое старо, глупаво момче!

© Жана Лисичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??