20.06.2007 г., 21:53 ч.

тук съм 

  Поезия
579 0 7
         Тук съм, на прозореца ти,     
          почуквам с устни и глас.
          Отдавна е свършил денят ти,
           недовършен е моят час.

         Тук съм, в  очите ти,
         потъвам в топлия ирис.
         Леко затварям клепачите ти,
         нося от звездния мирис
 
         Тук съм, в сърцето ти,
          квартира за дългата нощ.
          Затворих, заключих вратата ти,
          влязох с цялата мощ. 
                                                                                    

© Олга Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??