3.05.2013 г., 11:20 ч.

Тука съм 

  Поезия » Друга
449 0 1

 

Тука съм. Има ме. Още съм.

Движа се, дишам и осъзнавам.

Реален е животът, не е сън.

Кое и как да бъде, аз решавам.

 

Тука съм. За моя радост,

приветствувам всеки кадър жив.

Неизлечимо болна съм от младост,

макар сюжетът да е малко див.

 

Тука съм. Има ме и ми е хубаво.

Греят ръцете ми от ръкостискане.

Понякога съм ужасно глупава,

но се раздавам, ако ме искат.

 

Тука съм и се научих да виждам,

да дишам ароматите на живота.

Буйствата и лудостта да предвиждам,

мазолите си да броя след всяка кота.

 

Любовта все още е моя постеля,

четинеста и корава, но  топли.

Ту е молитва, ту е повеля,

и като трънче от роза ме чопли.

 

Тука съм, има ме и не крия,

макар че допуснах и купчина грешки.

Спирам понякога, после виновно трия

и следвам играта, но никога като пешка...

 

 

© Диана Кънева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??