10.07.2008 г., 9:39 ч.

turn on me 

  Поезия » Бели стихове
602 0 11

ако имаш два три цента

плати ми престоя в люлката на любовта

и спри да притискаш тъпата луна в ръцете си

за това имаш мен

прокарай пръст по гърба ми

разтвори косите ми и прошепти в тях

две думи на някакъв език

който дори не разбираш

мога да се подчинявам перфектно на звуци

идващи от друг свят

или да събирам препинателни знаци от очите ти

колко отдавна се скри под листо

започнатото вчера

чак забравих как точно изглежда

залюлей ме малко

докато ни свърши лимита

реалността ни чака там на края на алеята

дори няма указана посока

нито добре изградени представи

истина

не и обръщай внимание

ако в екстрите има добавена опция

прегръдка - използвай я, моля те

сътвори два три момента запомняне

миг преди да изчезнем

един без друг

луната без целувка не значи нищо

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??