27.04.2023 г., 9:40 ч.

Твоето име още не зная 

  Поезия » Любовна
186 0 0

твоето име още не зная
някъде в бъдното мое лежиш
нашата среща - сладка омая -
как ще започне 
             и как - продължи

 

твоето име още не помня
някъде в бъдното мое си ти
нашата среща - грешка огромна? -
или ще сбъдне 
            тя мойте мечти

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??