Apr 27, 2023, 9:40 AM

Твоето име още не зная 

  Poetry » Love
292 1 0

твоето име още не зная
някъде в бъдното мое лежиш
нашата среща - сладка омая -
как ще започне 
             и как - продължи

 

твоето име още не помня
някъде в бъдното мое си ти
нашата среща - грешка огромна? -
или ще сбъдне 
            тя мойте мечти

© Кирил Влахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??