2.04.2010 г., 15:25 ч.

Твоето лунно момиче 

  Поезия » Любовна
1490 0 21

Твоето

лунно момиче пристига  на пристана  нощем…

Гази по лунните щрихи със боси крака…

Твоето лунно момиче морето обича все още…

Бавно съблича живота си с всяка  луна...

 

Тиха усмивка, търкулната в нощната доба...

Гола със прùлива, цяла в солена роса...

Твоето лунно момиче... със лунна утроба -

свети  за тебе  отгоре с добра  светлина...

 



© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??