3.11.2007 г., 14:45 ч.

Твоето начало - моят край 

  Поезия
909 0 0

Твоето начало - моят край

Лутам се и търся изход от това, лутам се и чакам някой да ми каже, че това е просто един кошмар.

Не мога да срещна ничий поглед - всеки глава обръща на страна.

А, ето там, в далечината, се виждат в бяло той и тя, за да си кажат "да".

Боли, боли жестоко в този миг! Разбери, боли...! Това, от което се страхувах най-много, вече е реалност. Иска ми се да избягам от тук, от този град, а може би и от този свят, но където и да ида, ти си с мен, ти си в мен и завинаги това сърце ще бие за теб!

Да, това е моят край, но това е твоето начало. Нека твоето начало няма край и вечно щастлив бъдеш ти!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??