Твоето ново завръщане
като гръм ме удари,
върху мен се изля като дъжд,
като огън ме опари.
Твоите мъжки страхове
върху мен се стовариха,
върху женските ми рамене
натежаха и ме изплашиха.
Твоето ново завръщане
от съня ме разбуди
и спомени стари във мене
запърхаха като луди.
Твоето ново завръщане
е твоето плахо решение,
а моите женски страхове
останаха. Без съмнение!
© Дорика Цачева Всички права запазени
Прехвърляйки ги от рамене на ремене, достигат до най-силните!
Поздрав!