2.07.2010 г., 7:57 ч.

Твоето тяло 

  Поезия
721 0 1

Бленувам за твоето тяло -
нежнo със устни да го галя
и да усещаш дъха ми, докато го правя,

топлите ми ръце те галят - изящно и съблазнително,
а устните ми ти казват - обичам те,
а очите ми просто се радват да те съзерцават,


не желая просто твоето тяло,

а желая теб и твоята душа,
желая ги да бъдат в моите прегръдки.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав стих с прекрасно желание... Човек по когото полудяваш и с когото искаш да бъдеш не само за едната заигравка...
Предложения
: ??:??