7.04.2006 г., 13:01 ч.

ТВОИТЕ ОЧИ (миниатюри) 

  Поезия
589 0 1



ОЧИ  (1)

Очи. Любими. И бездънни.

Пусти. Като моя гроб.

 

ПОГЛЕДНА МЕ... (2)

Погледна ме с две черни дула.

И стреля... Като награда...

За обичта...

 

ОЧИ. ЛЮБИМИ... (3)

Очи. Любими. На божество.

Черни. Като смъртта.

Или като една истинска...

заслужена...благодарност.

(Знам, че не са стихотворения, но раздел"кратки форми" няма. По тази причина поднасям на всички своите извинения!)

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??