24.01.2007 г., 17:21 ч.

Твоите уморени очи... 

  Поезия » Любовна
1161 0 13

 

Твоите уморени очи   

 

 

Обичам твоите уморени очи.

В пелената на неясните мисли...

От деня изтерзани, скрил път и лъчи,

на вълшебника мой взел орисията...

 

 

 

Обичам да се загубя в гората

на тежките мъжки сънища...

Зная – там си, вървя към светлината,

не ще се объркам без пътеки и друмища...

 

 

Ще ги погали лъч приказен, нежен –

на тайни легенди въздушна целувка...

Ще се събудиш тогава – ще бъде свежо...

Ще бъда музика... чай... и милувка...

 

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??