31.05.2011 г., 22:06 ч.

Твоите устни 

  Поезия » Любовна
683 0 0

Не ще мога да затворя пак очи, 
дори и пламъкът в мене не угасна.
Тишината пагубно мълчи
как тялото ми по твоите устни се прехласна! 

Не ще мога да затворя пак очи, 
гледката пак и пак пред мен се появява. 
С тези устни говори или просто замълчи
как всяка нощ търсят мойто тяло за изява!

© Вампо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??