Не ще мога да затворя пак очи,
дори и пламъкът в мене не угасна.
Тишината пагубно мълчи
как тялото ми по твоите устни се прехласна!
Не ще мога да затворя пак очи,
гледката пак и пак пред мен се появява.
С тези устни говори или просто замълчи
как всяка нощ търсят мойто тяло за изява!
© Вампо All rights reserved.