Твойте стъпки заглъхват...
Ти си тръгна! На прага все още
твойте стъпки пак тихо дочувам.
Ти си тръгна! Бдя в моите нощи,
а във дните кошмари сънувам!
Нямах нищо от мен да ти дам,
нито плам, нито топла усмивка.
Във сърцето ми празният храм
тъжно плаче и шепне молитви...
Ти си тръгна! Красива и горда!
Тихо стъпките още кънтят...
Ти от днес си напълно свободна,
знам, че много те искат, зоват!
Тръгна си! Без следа да оставиш
и животът напред продължава!
Дано други щастливи направиш,
моя вече изгубена вяра!