Jun 5, 2009, 10:02 PM

Твойте стъпки заглъхват... 

  Poetry » Other
1134 0 28

Твойте стъпки заглъхват...

 

 

 

 

 

 

Ти си тръгна! На прага все още

твойте стъпки пак тихо дочувам.

Ти си тръгна! Бдя в моите нощи,

а във дните кошмари сънувам!

 

 

Нямах нищо от мен да ти дам,

нито плам, нито топла усмивка.

Във сърцето ми празният храм

тъжно плаче и шепне молитви...

 

 

Ти си тръгна! Красива и горда!

Тихо стъпките още кънтят...

Ти от днес си напълно свободна,

знам, че много те искат, зоват!

 

 

Тръгна си! Без следа да оставиш

и животът напред продължава!

Дано други щастливи направиш,

моя вече изгубена вяра!

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??