11.04.2012 г., 10:17 ч.

Творци 

  Поезия » Друга
416 0 0

С Любов и от Душа желайте,

творете живота свой

и Бог подава рамо да е хубав той!

 

 

Мечтите свои изживейте,

сега, в реалността,

тогава се сбъдват - стават чудеса,

защото творите заедно със своя Баща!

 

 

Когато всичко от Любов е,

знайте, имате го - ваше е то,

Бог така обича и помага,

в Творчеството! 

© Вера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??