С Любов и от Душа желайте,
творете живота свой
и Бог подава рамо да е хубав той!
Мечтите свои изживейте,
сега, в реалността,
тогава се сбъдват - стават чудеса,
защото творите заедно със своя Баща!
Когато всичко от Любов е,
знайте, имате го - ваше е то,
Бог така обича и помага,
в Творчеството!
© Вера All rights reserved.