6.06.2017 г., 11:13 ч.

Творение на любовта... Икона 

  Поезия » Любовна, Строги форми
1049 0 1

Ако обърна взор от теб, тогава

ще ослепея в страшно затъмнение.

И за сърце, душа и ум остава

най-тежкото страдание - мъчение.

И затова очите ми не спират

да бъдат твои в ден, в съновидение.

В прекрасната ти същност те намират

надежда пресияйна с откровение.

Творение на любовта... Икона

неповторима, истинска, спасение

от пошлата действителност. Изконна

е вярата ми в тебе, без съмнение.

 

Божествена е малко да се каже.

Пред теб бледнеят и звездите даже.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??