12.08.2007 г., 12:28 ч.

Творението 

  Поезия
907 0 0
 



Облаците ми рисуват
нещо
искат да ми кажат
точно
в момента си мисля за теб
светкавица ли е това?
нарисувано е всичко
не си е отишъл
и през дупката
или на единственото останало място
проблясва
опитът за нарисуване не може
да е добър както
постоянното
променящо се
чувство на художника
ръката му
          под неговия поглед
и тънкият
като несъществуващ да е
връх на четка
творението се оглежда
творението се оглежда?

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??