24.03.2008 г., 10:31 ч.

Твоя 

  Поезия » Любовна
633 0 1

Любима песен си в нощта,

от днес е твоя моята душа...

С усмивки ти тъгата замени,

вселена нова ми откри...

 

Недей ме нивга пуска ти,

завинаги със мен бъди...

Сърцето ми превзе за миг,

за теб е вече всеки стих!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??