Mar 24, 2008, 10:31 AM

Твоя 

  Poetry » Love
635 0 1

Любима песен си в нощта,

от днес е твоя моята душа...

С усмивки ти тъгата замени,

вселена нова ми откри...

 

Недей ме нивга пуска ти,

завинаги със мен бъди...

Сърцето ми превзе за миг,

за теб е вече всеки стих!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??