Ти поиска ме - и твоя бях,
оставяйки всички чувства и мечти.
Но да бъда себе си, съжалявам, не успях!
Аз научена съм да обичам. Истински!
Всяка вечер тялото ми притежаваш,
над него имаш пълна власт;
по дяволите, защо не осъзнаваш,
че така няма да има любов между нас?!?
Пред теб безсилна съм! Какво да сторя,
за да се почувствам отново Свободна?
Това кошмар ли е? С кого се боря?
В чии ръце сърцето ми попадна?
... сега душата ми е празна,
а някога имаше си име...
От болката и самотата вече е белязана,
да поплача с мъката си, остави ме...
© Инна Всички права запазени
Поздравче!!!