24.01.2007 г., 1:34 ч.

Твоя но далеч от теб 

  Поезия
796 1 2
"Боли, боли" омръзна ми да чувам. По прашни следи в безкрая пътувам. Трябва да съм силна, желана, обичана... но пред злото безсилна съм - на болка обричана. Да се боря докрая със бурното време, да достигна до рая от него сила да взема. Не, не гледай на мене с това съжаление! Знам, събуждам в тебе сега умиление... Но ако можеше сърцето ми да ти разкрие всички тайни, да опознаеш в мен детето ти, да почувстваш ласките омаини. ... Обичах те, обичам те и винаги ще е така! На тебе аз обричам се, но искам днес да съм САМА!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??