18.12.2009 г., 16:37 ч.

Твоят ангел 

  Поезия » Любовна
687 0 1

Когато заспиш вечер, 
ще прелетя и ще кацна до главата ти,
няма да има кошмари, няма да чувстваш студ.

 Парещият ми поглед ще те топли,
 ще те прегърна, както никой друг.

Ще ти говоря, ще ти разказвам приказки,
 а ти ще се усмихваш насън.

Ще те целувам по устните, по челото,
напук на всички там отвън.

 Ще бъда твоят ангел-хранител,
ще те защитавам от целия свят.

Ще те завивам, ще се сгушвам в теб,
и ще изпитвам тайна благодат.

А когато утрото настъпи,
ще оправя разрошената ти коса,
ще целуна затворените ти клепачи
и бавно, тихо, аз ще отлетя...

© Нечие създание Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??