Твоят Бог е светъл и весел,
а моят живее във мрак,
ти си мислиш, че всичко е песен,
аз познавам и болка, и страх.
Твоят Бог те дарява с надежда,
моят просто ме води към край,
ти летиш и напред все поглеждаш,
а аз не вярвам в блаженство и рай.
... и не знам кой от нас е объркал
в своя избор на идол и път...
Надявам се аз да съм сбъркал
и двама с теб да не сме просто плът!
© Николай Драгиев Всички права запазени
те е наранил жестоко.Може би ТЯ от ятото я-та.
Но никога не разлюбвай себе си.Харесва ми начина по-който пишеш.
Знай,че дори и да поискаш някога да отидеш на гости ние няма да те пуснем,защото тук всички сме едно цяло и нашия Бог е един-понякога весел, понякога не, но истински