30.09.2006 г., 1:51 ч.

Твоят глас 

  Поезия
623 0 3
Говори ми,
нека се лее,
гласът ти в тишината,
той е нежен и спокоен,
като ромона на река-
приятно гали слуха.
Кажи ми дума мила,
в пролетен дъжд от
любовни слова,
нека се превърне той...
Твоят глас е
като силно вино,
опияняващ и сладък,
от които не искам
дори за миг да изтрезнея!!!
Обичам те!
29.09.2006г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??