18.06.2013 г., 21:21 ч.

Твоят глас 

  Поезия » Любовна
1025 0 6

Вдъхновено от този глас:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oAiwsUgK_us

 

Как искам да се гмурна в твоя глас

и нищо друго дълго да не чувам.

Да ме пронизва той и в него аз

като перце от лебед  да заплувам.

 

Да ме изпълва с бяла топлина

докато стана хубава и бяла.

И в полутонове от светлина

в гласа ти да откривам, че съм цяла.

 

Със тембъра си ненаситно мек

той да ме гали, да ме подлудява.

Като дихание – безмерно лек

да ме изгаря с ледена жарава.

 

Все  да го слушам още. Пак и пак...

Дори и да не мога да те видя.

Звезда да е гласът ти в моя мрак

и с неговия шепот да си ида.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??