14.11.2008 г., 14:08 ч.

Твоята жена 

  Поезия » Любовна
810 0 2
Искам да ме любиш в безкрая, 
да ме накараш да полетя към рая, 
но в онзи рай, в който, само 
влюбените живеят и се смеят! 

Докосни ме, разпали в мен страстта, 
нека изгоря в твоя огън! 
Гали ме, накарай ме да полудея 
и в екстаз името ти да зова! 

Целувай ме, покажи ми любовта, 
събуди всичко живо в мен! 
И три пъти по сто ми кажи, 
че копнееш АЗ да стана твоята ОБИЧАНА ЖЕНА. 


Гр. Хасково 
23.04.2008 г./ 21:56 ч.
ред. 14.11.2008 г./ 13:44 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • shkaf4eto (Валентин Добрев) 14-11-2008г. 19:53
    Дано ти го кажа, при такава молба!
    Много е хубаво стихотворението!

    Радвам се, че ти е харесало. Поздрав!
  • Дано ти го кажа, при такава молба!
    Много е хубаво стихотворението!
Предложения
: ??:??