20.01.2018 г., 20:30 ч.

Твоята любов 

  Поезия » Любовна
465 0 0

Чертаеш свои пътища в моето сърце.

Любов попива кожата от твоите целувки,

а те просмукват се и стигат до душата...

Като дълго чакан дъжд в пустиня

внезапна радост, чистота...

С цветове красиви насища любовта ти, отдавна черната душа.

 

 

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??