27.12.2011 г., 16:20 ч.

Твоята обич... 

  Поезия
635 0 2

Твоята обич


Обич, която само консумира

и разяжда всичко в теб като ръжда,

взема ти всичко и не спира,

докато не те остави без душа...


Обич, която нищо не ти дава

и оставя черна дупка, вместо сърце,

каквото поиска от теб - получава,

но няма какво да ти даде...


Обич, която не просто убива,

а те прекарва през адски мъки,

унищожава те и ти се присмива,

обрича те и ти пожелава сполука...


Обич, която загрозява света,

отнема ти Силата да Копнееш...

ТАКАВА поднесе ми ти любовта.

Но как без нея да живея???

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??