28.09.2018 г., 0:44 ч.

Твоята Обич! 

  Поезия » Любовна
297 1 2

 

Толкоз насищаща,
толкоз хранителна...
Твоята обич поддържа ме жив!

 

Наново иззиждаща,
така съблазнителна...
Мечтата превръщаща се в порив красив!

 

Справедливост всевиждаща
и Любов тъй пленителна...
С Вас нека почувствам се истински жив!

 

Благодатя ти за порива
събудил у мене
Смирение, моя тъй-щедра Съдба!

 

Нека е люта като коприва,
и останат до мен до последния ден -
дар ежедневен за красота!

 

Свободно-питомна...
Или пък дива...
Любов, Мечта... И една Свобода!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??