5.04.2015 г., 19:44 ч.

Твоята присъда 

  Поезия » Любовна
863 3 0

Твоята присъда 

 

Твоята присъда е да бъдеш моята Заблуда...

За мене Нощ и Ден да си... Да те обичам като Луда...

А ти пък да обичаш Друга...

Душата ми във Ада сама да Страда...

Сърцето ти от Лед да бъде моята Награда...

И Мъката си да изливам в болезнена Балада...

Твоето Мълчание да бъде мойто Наказание...

А моята Любов към Тебе да е Изтезание...

Когато пак те видя да плача всеки път...

Сърцето ми да стене изправено пред кръстопът...

Във погледа ти да откривам непрогледна тъмнина...

А ти във моя да намираш Огромната ми празнина...

Да бъдеш Жива рана в Мен - Това е твоята Присъда...

А Дяволския Ад във Тебе аз да Бъда...

Да страдам от Любов... Да страдам до Полуда...

А ти пък да обичаш Друга...

© Вероника Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??