4.12.2007 г., 11:23 ч.

Твоята усмивка 

  Поезия » Любовна
873 0 9
 
Твоята усмивка ме връща
назад във времето,
на прага на живота
мечтаех за пътища нови,
за върхове покорени,
за важни победи.
Много време измина,
пътувах с годините,
изкачвах върхове,
жънех победи.
Падах, ставах и
пак продължавах
все така силна,
все така уверено.
В косите сребърни нишки заблестяха,
малки бръчици очертават очите ми,
мечтая пак за пътища нови,
макар да са уморени нозете ми.

Но сърцето ми пак бие влюбено,
защото твоята усмивка е същата.

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??