20.12.2007 г., 11:25 ч.

Твърде много... 

  Поезия
429 0 2
Твърде много хора
не могат да чувстват вятъра!
Не пият от извора,
не се наслаждават на театъра!

Твърде много неща
са непостижими!
Просто захвърлени в пещта
и са недостижими!

Твърде много спомени
са заключени в прашното минало!
Оставят умове сломени
и време погинало!

Твърде много думи
остават недоисказани!
Твърде много чувства -
непоказани!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??